Suasana Eksklusif Bila Makan Di Palace Of The Golden Horses

Dulu bila terdengar je nama Place of Golden Horses, rasa gah dan eksklusif hanya disebabkan nama saja. Tu belum lagi masuk dalam hotel lagi weh. Haha.

Sekarang ni berpeluang nak lepak kat hotel idaman, Hotel Palace of The Golden Horses.

Hotel ni agak berusia tapi hiasan dalaman hotel sangat cantik & mewah.

Suasana Eksklusif Bila Makan Di Palace Of The Golden Horses

Untuk makluman, kini korang boleh nikmati suasana eksklusif di Palace Of The Golder Horses dengan kadar harga yang sangat berpatutan.

Selalunya, ramai orang nak buat majlis harijadi, bridal shower, majlis kahwin dan majlis istimewa lain , mesti nak tempat eksklusif kan?

Suasana Eksklusif Bila Makan Di Palace Of The Golden Horses

Tempat dan dekorasi bukan satu masalah. Malah harga pun berpatutan kalau korang nak buat majlis istimewa.

Berkonsepkan masakan grill secara bufet, Palace of The Golden Horses menyediakan ruangan makan di carousel international coffeehouse. Tempat serius cakap memang nampak eksklusif.

Suasana Eksklusif Bila Makan Di Palace Of The Golden Horses

Macamana dengan harga? Mahal ke tak?

Tak awak. Harga kat sini berpatutan sangat. Serendah RM88 seorang, korang dah boleh enjoy majlis istimewa tu nanti.

Saya pun terfikir nak buat birthday party suprise kat sini. Gempak gila kot weh.

Apa je ada kat Carousel ni?

Antara makanan yang ada untuk maskan grill seperti makanan laut, daging kambing, daging lembu, ayam dan satay.

Jom cuba baca juga Resepi Ayam Panggang Kecap Indonesia.

Makanan sampingan lain seperti telur masak tiram, popia nyonya, sotong kangkong, roti john, ayam bakar, aneka sos, ayam kapitan,daging masak paprik, daging kari,  potato wedges, eh banyak lagi lah! Hehe.

roti john Suasana Eksklusif Bila Makan Di Palace Of The Golden Horses

Untuk dessert pula ada menu kehgemaran suami, puding roti. Mmm memang kalau jumpa menu ni, benda first yang dia akan capai dulu.

Menu dessert lain di Palace of The Golden Horses

Antara menu dessert lain seperti:

  • buahan segar
  • bubur caca
  • pengat pisang bersago
  • ccaramel custard
  • Puding coklat sos vanila
  • Tembikai susu
  • Etc

Keluasan carousel ni boleh memuatkan sehingga 220 orang dan waktu beroperasi untuk sarapan (6.30am-10.30am), Tengahari (12pm-2.30pm) , malam (6.30pm – 10.30pm)

Kat mana nak reserve ni? Tak sabar nak buat suprise party

Kalau korang tiba-tiba rasa nak ke tempat yang eksklusif dan berpatutan boleh buat tempahan di:

Talian :03-8946 4888 (3781)

Emel: fndreservation@pgh.mines.com.my

website: www. palaceofthegoldenhorses.com.my

Facebook: @palaceofthegoldenhorses

Suasana Eksklusif Bila Makan Di Palace Of The Golden Horses

Bersama manager hotel yang cantik manis muka awet muda. Hehe

Antara menu yang ada:

menu Suasana Eksklusif Bila Makan Di Palace Of The Golden Horses

Suasana Eksklusif Bila Makan Di Palace Of The Golden Horses

Suasana Eksklusif Bila Makan Di Palace Of The Golden Horses

Suasana Eksklusif Bila Makan Di Palace Of The Golden Horses

Suasana Eksklusif Bila Makan Di Palace Of The Golden Horses

Suasana Eksklusif Bila Makan Di Palace Of The Golden Horses

Suasana Eksklusif Bila Makan Di Palace Of The Golden Horses

Menu feveret sebab sedap!

Suasana Eksklusif Bila Makan Di Palace Of The Golden Horses

Suasana Eksklusif Bila Makan Di Palace Of The Golden Horses

 

Komen Jika Resepi Ini Sedap

comments

MY SOCMED

dhiavivadea

Saya suka makan. Hari-hari saya makan. Makan tu sedap. Mana boleh tahan.
MY SOCMED

Add Comment